Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Alissa White-Gluz szerint a következő Arch Enemy-album nagyon ütős lesz

A Blabbermouth-nak adott interjút az énekesnő

2016. november 25. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben jelentette be a svéd/kanadai csapat, hogy jövő év márciusában DVD-vel örvendeztetik meg rajongóikat, majd turnéra indulnak. Most Alissa, a csapat énekesnője nyilatkozott a további tervekről.

"A War Eternal album sikeressége egy egyszerű dologban rejlik. Mindannyian éreztük a zenét, működött a kémia e tekintetben a tagok között."

- kezdte a kanadai frontasszony.

tumblr_o0eae7chyb1sjq49po1_500.jpg

"Michael Amott, a gitárosunk elveszve érezte magát, amikor Angela kilépett, így nagy nyomás volt rajta, hogy jó zenét csináljon. Engem éppen akkor rúgtak ki a The Agonistból, így a bennem lévő érzéseket ki tudtam adni a zenében. És bár rajtam is nagy volt a nyomás, mégis boldog vagyok, hogy folytathatom a zenélést! Vagyis a stresszhelyzetek ösztönöztek minket arra, hogy összehozzunk egy nagyszerű albumot!"

És mire számíthatnak a rajongók a következő album kapcsán?

"Már készülőben van az új album. Jeff Loomis (ex-Nevermore) is segíti a munkánkat, így Michael is több inspirációt kap. Nekem pedig van egy verseskötetem, amelyben minden gondolatom és érzésem fellelhető. Mindannyian új dolgokat fedezünk fel és tanulunk az idő múlásával, de az Arch Enemy hangzásvilága marad, és bár nyitottak vagyunk az új témákra, de nem változtatunk sok dolgon."

- folytatta Alissa, majd hozzátette:

"Nagyon szeretnénk jó minőségű zenét csinálni a továbbiakban is. A szólóalbumom és a következő Arch Enemy-lemez a lehető legmagasabb minőségű zenét fogja bemutatni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2011998682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása