Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Liv Kristine és Raymond Rohonyi egy színpadon

Öt dalt adtak elő közösen a Metal Female Voices Festivalon

2016. október 25. - Jurancsik Eszter

Liv Kristine, akinek nevéhez minden bizonnyal az idei év metálbotránya kapcsolódik, nem adja fel a zenélést. Az énekesnőt tisztázatlan körülmények között penderítették ki tavasszal az álatala alapított Leaves' Eyesból. Állítása szerint azon a bizonyos reggelen arra ébredt, hogy már nem a banda tagja, egykori zenésztársai pedig váltig állítják, hogy a döntést közösen hozták meg - beleértve a szőke énekesnőt is. Livnek férjével, Alexander Krullal -a Leaves' Eyes másik alapítója- megromlott a házassága, sokak szerint ezért dobta ki feleségét a csapatból.

2015-09-21-1442870054-7214315-le_kok_liv_02.jpg

Liv azonban, aki több szólóalbumot is megjelentetett, nem bánkódott sokáig. Korábban is beszélt arról, hogy lehetséges egy újabb együttműködés közte és a magyar felmenőkkel rendelkező Raymond Rohonyi között, akivel még az ezredforduló előtt, a Theatre Of Tragedyben dolgoztak együtt.

A hétvégén, Belgiumban megrendezett 13. Metal Female Voices fesztiválon öt régebbi dalt is elénekeltek a közönség nem kis meglepetésére.

Azt azonban még nem tudni, hogy Liv és Raymond a jövőben is kívánnak együtt zenélni, de minden bizonnyal hamarosan erre is fény derül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9711836821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása