Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Amy Lee büszkén tekint a múltba

Az Evanescence korai időszakáról mesélt

2018. április 18. - Sarok Bettina

amy-lee-13232-1920x1200.jpg

Novemberben jelent meg az Evanescence különleges albuma, a Synthesis. A kiadvány különlegessége mindösszesen annyi, hogy a formáció már megjelent dalai kerültek rajta elhelyezésre, természetesen mindegyik új köntösbe bújtatva. Az albumhoz természetesen turné is dukál, ami októberben veszi majd kezdetét, Lindsey Stirling hegedűvirtuózzal karöltve.

Az énekesnőt nemrégiben a belgiumi RTBF kapta mikrofonvégre, mely lap riportere az Evanescence eddigi sikereiről faggatta:

Büszke vagyok, amikor visszanézek. Visszatekintek a korai időkre és látom az arcom, különösen akkor, amikor egy régi interjút nézek a Fallen turnéról, és teljesen úgy nézek ki, mint egy gyerek, hiszen akkoriban még gyerek voltam, csak már négy éve nem a szüleim házában éltem, szóval, amikor magamat látom, akkor olyan vagyok, mint: Wáóó! Hihetetlenül őrült dolog történt. És tudom, hogy mögötte sok befektetett munka van, hiszen megpróbáltam együtt tartani a zenekart, és minden mást, ami ezzel jár.

-kezdte, majd eképp fejezte be sorait:

 

Ez egy visszatekintős korszak volt a számunra, ezt a doboz-készletet is a történelmünk jelképeként készítettük, a Synthesis pedig a karrierem gyönyörű tükrözése.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1613846758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása