Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Midnattsol: itt a teaser a készülő albumhoz!

Májusban jön a kiadvány

2018. február 21. - Jurancsik Eszter

A norvég/német tagokból álló Midnattsolról az utóbbi években keveset lehetett hallani, ennek egyik fő oka az volt, hogy az énekesnő, Carmen Elise Espenaes 2012-ben életet adott kislányának, két évvel később pedig kisfiának. Utolsó kiadványuk 2011-ben, The Metamorphosis Melody címmel került boltokba. Tagváltások is történtek a folk metált játszó bandában, Stephan Adolph személyében új gitáros érkezett a fedélzetre, valamint távozott Bigit Öllbrunner basszer, Chris Merzinsky dobos és Matthias Schuler gitáros. 

midnattsoldec2017band_638.jpg

Nemrégiben újabb meglepetésssel szolgált a csapat: a Leaves' Eyesból kirúgott Liv Kristine, Carmen nővére -aki már többször énekelt a Midnattsol számaiban és a kishugi másik projektjében, a SAVN-ban- teljes értékű tagja lett a zenekarnak, így a fellépéseken is láthatjuk majd Livet.

Korábban egy snippetet már megmutatott a formáció készülő lemezükből - a Purple Sky részletét hallhattuk. Most az is kiderült: a vérfrissítésen átesett együttes új korongja május 25-én, The Aftermath címmel kerül boltokba a Napalm Records kiadó felügyelete alatt.

A teaser megérkezett a lemezhez, íme:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7713688442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása