Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nyilvánosságra hozta új lemeze borítóját a Dark Sarah

Májusban érkezik a korong.

2018. január 12. - Sarok Bettina

5a16f0a3-dark-sarah-release-new-teaser-for-upcoming-album-the-golden-moth-audio-image.jpg

A Heidi Parviainen alapította Dark Sarah jelenleg is gőzerőkkel dolgozik harmadik stúdióalbumán, ami a The Golden Moth elnevezést kapta. Korábban már bemutattak egy borítót, ám mint kiderült nem az lesz a korong hivatalos alkotása. A hat tagot számláló együttes egyébként korábban már felfedte azon zenészek névsorát is, akik már biztosan hallhatóak lesznek az újdonságon, majd elárulták, hogy hamarosan turnéra is indulnak a Sonata Arctica társaságában.

Heidi és csapata azonban a mai napon újabb meglepetéssel szolgált rajongóik számára, ugyanis közzétették a az album hivatalos borítóját, melyen egy, őt és Juha-Pekkát ábrázoló Toni Härkönen által készített fotó került elhelyezésre, melynek háttérmunkálatait a Darkgrove Design készítette. Mindezeken felül, az is kiderült, hogy a kiadvány valamikor májusban hódítja majd meg a nagyvilágot, ám pontos dátumot még nem közölt a formáció.

 

Heidi Parviainen (@heidi_parviainen) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8813570211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása