Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Frissült a Dark Sarah weboldala

Heidiék javában dolgoznak az új lemezen is

2017. december 15. - Jurancsik Eszter

Mint arról korábban beszámoltunk, a Heidi Parviainen vezette finn Dark Sarah legénysége kampányt indított az Indiegogo oldalon - új albumuk, a The Golden Moth felvétele ugyanis rengeteg pénzzel járt.

24909904_1554682487946950_6013286892273854279_n.jpg

A csapat hálás minden előrendelésért és merch cucc megvásárlásáért. Most végére ért a kampány és a banda örömmel jelentette be Facebookos oldalán miszerint 100%-osan teljesítették a kitűzött célt, természetesen a rajongók aktív közreműködésével.

 

A korong 2018 tavaszán kerül boltokba, és a köztes (Beyond The Black Veil), illetve az alvilág (The Puzzle) után Sötét Sára immár a felső világba érkezett, itt folytatja útkeresését.

gm.png

Plusz jó hírként szolgált a rajongók számára az is, hogy Juha-Pekka "JP" Leppäluoto állandó tagja lett a bandának. Az énekes alakította a tavalyi Dance With The Dragon videójában a sárkányt, és az új korong e dal szisztémájára épült. Ízelítőt is adtak a derék finnek a korongról a Trespasser című dal képében.

 

Heidiék weboldala időközben vérfrissítésen esett át, a fenti örömhírrel egy időben ezt is felfedték a Facebookon.

A honlap itt érhető el!

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr813503421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása