Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Rekordokat döntöget az Evanescence új albuma

Tarolt a Synthesis

2017. november 21. - Jurancsik Eszter

November 10-ével szabadult a világra az arkansasi zenekar új műve, amely a Synthesis címet kapta. Az albumcím utalás arra is, hogy az új dalok mellett régebbi szerzemények újra felvett változatai is helyet kaptak az újdonságon.

evanescencebandphotopromonov2017_638.jpg

 

Amy Lee énekesnő -aki mára az egyetlen eredeti tag maradt az eredeti felállásból- tavaly piacra dobott egy gyermekeknek szóló lemezt is, Dream Too Much címmel. 

Az Evanescence 2011-es, saját magukról elnevezett albuma után a rajongók ki voltak hegyezve az új anyagra, amelyről Amy korábban többször elmondta: nem egyszerűen a következő lemez lesz, hanem egy különleges projekt, hiszen egy nagyzenekarral is együtt dolgoztak, amely a turnéra is elkíséri a csapatot. 

A Synthesis november 16-ig, azaz kevesebb, mint egy hét alatt 34 ezres eladást produkált csak az Egyesült Államokban és a Billboard 200-as listáján a 8. helyen landolt. 

Van tehát oka az örömre a bandának, hiszen nemcsak az eladás mutatja a rajongók hűségét, de első koncertjük, amelynek repertoárját főleg az új korong számai alkották, szintén sikeres volt.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8913345167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása