Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Boltokba került Tarja karácsonyi lemeze

Végre kapható a korong!

2017. november 17. - Jurancsik Eszter

A finn szépség hónapokkal ezelőtt jelentette be, hogy új albumot készül kiadni - ám sokáig nem lehetett tudni, milyen anyagon dolgozott év eleje óta a Nightwish egykori frontasszonya. Később lerántotta leplet a titkokról: kiderült ugyanis, hogy rendhagyó karácsonyi lemezt készül a világra szabadítani, amely a mai nappal jelent meg. A korong a From Spirits And The Ghosts - Score For a Dark Christmas címet viseli, amelyen karácsonyi dalok különleges átdolgozásai kaptak helyet. Egy vadonatúj számot is rögzített Tarja, Together címmel.

tarja1658.jpg

Korábban Tarja így nyilatkozott a lemezről:

"Különleges élmény volt egy sötét karácsonyi album elkészítése a nyár közepén, a Karib-tenger türkizével körülvéve. Ellentéte annak a havas Karácsonynak, amit Finnországban megszoktam. A lemezen a Karácsony másik oldalát kutattam, és újabb bizonyítékot találtam arra, hogy a sötétség mélyről jön. A magányos emberek szemszögéből, az egyedül élőkéből közelítettem meg az ünnepet. Azokéból, akiknek nincs öröme a villogó fényekben és a csengettyűkben."

A sötét, gótikus elemek és Tarja klasszikusan képzett énekhangja egyedivé teszik a kiadványt, amely a mai nappal került az üzletek polcaira. 

Két dalt korábban már megmutatott a szoprán dalos pacsirta az O Come, O Come, Emmanuel és a német nyelvű O Tannenbaum szerzemények képében, mától pedig az egész album meghallgatható.

A lemez dallistája:

01. O Come, O Come, Emmanuel
02. Together
03. We Three Kings
04. Deck The Halls
05. Pie Jesu
06. Amazing Grace
07. O Tannenbaum
08. Have Yourself A Merry Little Christmas
09. God Rest Ye
10. Feliz Navidad
11. What Child Is This
12. We Wish You A Merry Christmas

album_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6613293167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása