Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Novemberben érkezik az Amberian Dawn új albuma

Publikusak a dalcímek és a borító is

2017. augusztus 08. - Jurancsik Eszter

ad2.jpg

A 2006-ban, Helsinkiben alakult finn zenekar Heidi Parviaiennel kezdte pályafutását, aki 2012-ben, három közös lemez után elhagyta a csapatot, hogy Dark Sarah néven újabb sikeres projektet hívjon életre. Helyét Päivi "Capri" Virkkunen vette át, vele készültek el a Re-Evolution(2013), a Magic Forest (2014) és az Innuendo (2015) című albumok - utóbbi megjelenésének évében hazánkban, a budapesti Club 202-ben is fergeteges koncertet adott a banda. 

Jó ideje tudni lehetett, hogy a formáció új korongját készíti a Finnvox stúdióban, a mai napon pedig le is rántották a leplet a borítóról és a számok címeiről is. A lemez november 10-én kerül az üzletekbe, és a Darkness Of Eternity címet viseli majd.

Íme, a számlisa:

1 I’m The One
2 Sky Is Falling
3 Dragonflies
4 Maybe
5 Golden Coins
6 Luna My Darling
7 Abyss
8 Ghostwoman
9 Breathe Again
10 Symphony Nr. 1, part 2 – Darkness Of Eternity
11 Anyone (Bonus Track)

ad_1.jpg

A korong borítója

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5412728250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása