Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Énekesnők átalakulása #8 - Charlotte Wessels

2017. július 17. - Jurancsik Eszter

A holland Delain énekes leányzója 1987. május 13-án született Zwolle-ben, és már kicsi korától nagy zenerajongó, de imád festeni is. Egy tavalyi interjújában árulta el, hogy tini korában a Spice Girls-től a Metallicáig mindenféle zenét meghallgatott és szeretett, rendszeresen válogatáskazettákat készített magának. 12 éves korában kezdett klarinéton játszani, két évvel később pedig már énekleckéket is vett. Két unokatestvére is zenész; egyikük Jord Otto a ReVamp tagja volt, jelenleg az Anneke van Giersbergen nevéhez fűződő VUUR-ban gitározik, másikuk pedig DJ Day-Már techno lemezlovasként ténykedik. Charlotte szinte évről évre más arcát és stílusát mutatja meg a nagyérdeműnek, merészen kísérletezik a hajszínekkel és a ruhákkal.

fotojet_7.jpg

A Delain pályafutásának kezdetén gót hercegnőként láthattuk az akkor alig 18 éves énekesnőt, majd egyre inkább megtalálta saját stílusát az évek múlásával. Láthattuk a We Are The Others klipjében hófehérben, de farmer-póló összeállításban is, majd később haspólóban és fekete szoknyában, karikákkal a hajában. Mostanában egyrészes, fénylő anyagú ruhában láthatjuk a színpadon, amelyet hosszú csizmával visel, ám Sharonhoz hasonlóan ő sem hat közönségesnek egy-egy merészebb outfitben. Talán azért nem, mert Charlotte-ból árad a kislányos báj, a természetesség, az életvidámság, mindig vigyorog és közvetlen a rajongóival. Haját viselte már szőkén, vörösen, barnán, de rózsaszínűre is befestette - sokak szerint ezzel mellényúlt, ám legalább ilyen sok embernek tetszett is.  A 2014-es The Human Contradiction című nagylemez idején sokáig padlizsánszínű hajjal hódított, gondoljunk csak a Stardust videójára. Tetoválásai is vannak, a legfeltűnőbb a karján látható pávatoll, orrában pedig septum piercinget hord. Elmondása szerint sminket csak a színpadon visel, de igyekszik ebben is megtalálni az egyensúlyt, nem viszi túlzásba. Charlotte-ról még illik tudni, hogy fittségét jógával őrzi, vegetáriánus és 2005 óta boldog párkapcsolatban él.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7912670759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása