Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Énekesnők átalakulása #7 - Alissa White-Gluz

2017. július 17. - Jurancsik Eszter

1985. július 31-én, Montréalban született az Arch Enemy jelenlegi frontasszonya. Alissa megjelnése sokak számára túlságosan extrém, ám Kanada keleti részén, ahol az énekesnő szülővárosa is található, ez egyáltalán nem különleges dolog - Alissa elmondása szerint Kanadában mindenki a saját megjelenésével és külsejével foglalkozik (nem úgy, mint pl. itthon...). A színes haj, a piercingek és az európai szemnek furcsán ható ruhadarabok ott teljesen hétköznapinak számítanak. Alissáról szinte minden metálrajongónak "az a kék hajú" kifejezés jut először eszébe, pedig jó pár színt kipróbált már az énekesnő.

fotojet_6.jpg

Ahogyan a képeken látható, a szőkétől kezdve a vörösön át a liláig mindenféle színben pompázott Alissa hajkoronája, és persze piercingjei is vannak - egy az orrában, egy az ajkában. Ennek kapcsán fontos tudni, hogy a PETA-aktivista vegánként csakis olyan hajfestéket és kozmetikumokat használ, amelyek hatóanyagait nem tesztelik állatokon. Mivel vegetáriánus család gyermekeként látta meg a napvilágot, Alissának nem esett nehezére, hogy 13 éves korában a tojásról, a tehéntejről és a mézről is lemondjon - húst pedig állítása szerint életében nem evett. Hihetetlen energiáját a rengeteg gyümölcsből, zöldségből és gabonaféléből nyeri, valamint rendszeresen sportol, kedvence a kettlebell és a súlyzós edzések. Kitartásáról 2014-ben bizonyosodhattak meg az Arch Enemy egyik fellépésén, amikor is Alissára ráesett a színpad egyik rosszul rögzített eleme és a bordáját törte. Azonban hősnőnk végigtolta a bulit és csak utána vitték kórházba, pár nap után pedig ismét a színpadon tombolt. Sminkjét tekintve ő is sokféle lehetőséget kipróbált, egy időben szemöldökét is a haja színéhez igazította. Jelenleg halványkék frizurával nyomul az énekesnő, a koncerteken viselt ruháiban pedig ugyan alig van különbség, mégis egyedi és meghökkentő mindegyik darab. Érdekesség, hogy párja, Doyle -aki 21 évvel idősebb Alissánál- szintén a veganizmus elkötelezett híve.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4112670641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása